سلام
من خاص نويسي و نوشتن سهل و ممتنع را ترجيح مي دهم .
موفق باشيد
انشاالله در دومين جشنواره رسانه هاي ديجيتال در قالب نشست ها ، نشستي با موضوع آخرالزمان و بازي هاي رايانه اي خواهم داشت.
موضوع نشست : آخرالزمان و بازي رايانه اي
تاريخ:3/8/87
زمان: جمعه ، ساعت 15-13
مکان:تهران - مصلا - جشنواره و نمايشگاه رسانه هاي ديجيتال
WWW.DMF.IR
خوشحال مي شوم تشريف بياوريد.
با تشكر
مهدي
سلام عليكم ...
زيارت وبلاگتون رو مايه مباهات مي دونم ..
خوبي رو رو براتون ارزو مي كنم و اينكه شاكر خداي خوب و مهربان باشيم....
تا بعد .. اگه بعدي باشه ..
يا علي مددي
(( چگونه است انسان بعد از اينکه همه چيز را توجيه مي کند و براي بودنشان بهانه اي مي يابد بدين گونه تحولي پديد مي آيد که همه چيز را هيچ مي کند، نه مثل يک دلقک بلکه مثل يک حکيم همه چيز را هيچ مي کند تا از هيچ به همه چيز برسد از هيچ به همه چيز! آري و حال من بدين سان گرديده است)) شهيد جمال صرفي
ممنون که به دلنوشته ها و دست نوشته هاي (rahianehozoor4.blogfa.com) سر زديد.
وبلاگ ما بخشهاي مختلفي از جمله طرح کتابخواني (rahianehozoor1.blogfa.com)، بانک سوال (rahianehozoor2.blogfa.com)، و رويش سرخ (rahianehozoor3.blogfa.com) دارد. مايل بوديد سر بزنيد.
سلام و ادب
حيف كه الان توي كافي نت هستم و نمي تونم زياد بشينم و اين پست رو بخونم.ولي برام خيلي جالبه پاسخي رو كه به اين سوال داديد بخونم. انشالله كه توفيق پيدا كنم.
متاسفانه يا خوشبختانه اين روزا سرمون خيلي شلوغه. برنامه هاي مدرسه و دانشگاه و ... ديگه فرصتي نميزاره...
التماس دعا
به نظر اين همه نيست كه نوشته ها عام باشد يا خاص مهم اين است بهدرد مردم بخورد و ايجاد مفسده نكند.
سلام بر دوست بزرگوارم
بايد ديد كه هر وبلاگي با چه انگيزه اي به ميدان آمده.
يعني نمي توان آن كه عام فعاليت دارد با آن كه تخصصي مي نگارد را مورد تفاوت قرار داد.
مثالي مي زنم . در ميدان نبرد ، آنكه معبري را باز مي كند تخصصصي كار مي كند و آنكه تك تير انداز است ممكن است كارش از آن اولي به نظر عوامتر بيايد ولي هر كدام جايگاهي دارند كه اگر از جايگاهشان خارج شوند ، هيچ كدام به نتيجه نمي رسند .
حال در وبلاگ نويسي بايد ديد وظيفه و جايگاه هر كداممان چيست و با چه هدفي پا در اين ميدان مجازي نهاده ايم.
آنچه كه مهم است بدان هوشيار باشيم ، اين است كه از وظيفه نويسي به بي در و پيكر نويسي سقوط كنيم.
موفق باشين.
چه نيازي هست كه حتما يكي از اين دو گزينه اختيار شود؟
به نظر من هر دو کنار هم و مکمل هم هستند و از هم جدا نيستند . عام نويسي به معني کيفيت پايين تر نيست . با عام نويسي هم مي توان مخاطب را به تامل وا داشت و مطالب تحليلي را با تمثيل و بياني ساده نگاشت .
اگر منظور زبان نگارش است باز هم فرقي ندارد . هر چه به زبان عام نزديک تر باشد بيشتر قابل فهم است و ذهن خواننده درگير پيچيدگي هاي ادبي متن نخواهد شد . قرآن بهترين نمونه ي متون است که هم عام است هم خاص . مفاهيم عميق با مثال هاي ساده بيان شده .
سلام و خسته نباشيد.
از اين كه اين موضوع بحث انگيز را مطرح نموديد خوشحالم.
به نظر من وبلاگ نويسي ابعادي خيلي بيش از آنچه ذكر مي شود دارد.
من دوست دارم وبلاگ نويسان را به همسفراني تشبيه كنم كه بناست يك راه طولاني را با هم همسفر باشند.اين همسفران در طول اين سفر ،نه تنها با يكديگر ارتباط تنگاتنگ دارند،بلكه در بين راه،با افراد غير همسفر نيز برخورد مي كنند.اين همسفران و افراد غير همسفر ،با يكديگر صد در صد همفكر و هم عقيده و هم سليقه نيستند.اگر به وبلاگ به عنوان رسانه اي تخصصي نگاه كنيم ، در آن صورت ،اين رسانه مسلما مرجع و مورد استفاده قشر خاصي خواهد بود .همانطور كه جويندگان مطالب مربوط به پزشكي به سايت يا وبلاگ مربوط به آن رجوع مي كنند.يا اينكه در مسائل مذهبي و در موارد اضطرار ،فرد دنبال يك سايت يا وبلاگ مرجع خواهد گشت.
باز به همسفران برگرديم.در طول يك سفر طولاني در بين همسفران كسي موفق تر است كه بتواند ابعاد مختلفي را در روابط خود با ديگران لحاظ نمايد.اگر يك همسفر مرتب در حال خنديدن ، آنهم از نوع آزار دهنده اش باشد ،مورد توجه ديگران قرار نمي گيرد.اگر يك همسفر دائم در حال نق زدن باشد ،همه از او خسته مي شوند.اگر يك همسفر مرتبا در حال تعريف و تمجيد ديگران باشد ،اثر خوبي به جا نمي گذارد.اگر يك همسفر دائم در حال انذار دادن ديگران باشد و از بشارت چيزي نگويد ،ديگران احساس ملال خواهند كرد.اگر يك همسفر كارهايي را انجام دهد يا حرفهايي را بزند كه تعداد وسيعي از ديگر افراد ،آن رفتارها را نوعي تظاهر يا به قول بعضي ادا و اصول تلقي نمايند،موفقيت آنچناني حاصل نمي گردد.
در هر حال اگر هر وبلاگ نويس ،حرف حسابي براي گفتن د اشته باشد ،بايستي از هر گونه اهرم موثر(به شرط اينكه ضد ارزشي نباشد)استفاده كند.در اين ميان نمي توان اثر بذله گويي و طنز را ناديده گرفت.
با اميد موفقيت شما و ديگر وبلاگ نويسان ارزشي
به نام خدا
با سلام ... در ابتدا به خاطر مطالب خوب وبلاگتون تشکر ميکنم.
من هم فکر ميکنم که عام نويسي و خاص نويسي هر دو لازم هست. نمي شود صرفا به يکي از اين دو اکتفا کرد. چون دنياي مجازي هم مانند دنياي حقيقي اجتماعي است از افراد گوناگون که هر کدام از اين افراد با توجه به نوع نگرششون مطالب رو انتخاب ميکنند و مي خوانند. از طرفي هم معتقدم که عام نويسي نبايد باعث بشود که به سراغ بيهوده نويسي برويم و دنبال جذب خواننده به هر طريقي، باشيم.ما چه عام بنويسيم چه خاص بايد در برابر نوشته هامون احساس مسئوليت داشته باشيم. و يک چيز ديگه اينکه انسان يه موجود چند بعدي هست و در همه اين ابعاد نياز دارد که رشد کند و نيازش رو تامين کند. مثلا ممکنه فردي خاص علاقمند باشه که به يک وبلاگ ادبي سر بزند که خيلي ها ازش بازديد مي کنند و در عين حال به يک وبلاگ تحليلي و تخصصي علاقه نشان ميدهد که بازديد کننده هاي خاص خودش رو داره. پس مطلقا نمي تونيم بگيم که فقط عام نويسي يا فقط خاص نويسي.
بنام خدا
با سلام
مهم نيست عام بنويسيم يا خاص ، مهم اينه که مطلبي که مي نويسم مفيد بوده و مورد استفاده مخاطب قرار گيرد . از پرگويي و اطاله کلام به شدت پرهيز کنيم ، مختصر و مفيد بنويسيم و براي رساندن مطلب از بکار بردن الفاظ سنگين و دهن پرکن اجتناب نماييم .
در هر حال چه تخصصي و چه عام ، هر موضوعي مخاطبان خاص خود را دارد و قطعاً مطلب مفيد مورد اقبال قرار خواهد گرفت .
موفق باشيد .